Om Papkopper.dk

Bag Papkopper.dk

Hos papkopper.dk tager vi hatten omvendt på. Vi lader ikke vores kunder betale dyre annoncekroner gennem kunstige priser, vi holder hvad vi lover og tilbyder vores kunder de bedste vilkår og vejledning ved køb af papkrus med logo. Som de eneste kan vi tilbyde papkrus med logo helt ned til 250 stk.

Papkopper.dk drives af 2 velkendte herre indenfor reklame- og firmagaver, der til sammen har mere end 40 års erfaring. Denne erfaring sikre jer den bedste leverandør indenfor papkrus med logotryk og papkopper i forskellig designs.

Vores mange år i branchen gør, at vi ved hvad vi laver, vi er blandt de største indenfor salg af papkrus med logo. Dette afføder de bedste vilkår og priser fra vores producent, som selvfølgelig kommer jer som kunde til gode.

Hurtig Levering

Levering indenfor 2-3 uger. Ekspress levering på 3-5 dage.

Europæisk Producent

Jeres sikkerhed for kvalitet. Ingen risikofyldte leverancer udenfor europa.

250 stk.

Laveste bestillingsantal -kun hos papkopper.dk

Gratis design oplæg

Få gratis designoplæg indenfor 24 timer. Enkelt og uforpligtende.

Få et tilbud indenfor 24 timer

Vores Kopper

Vi tilbyder 3 slags papkopper. Vores basic single wall, det traditionelle papkrus i et lag pap, også kendt som engangs take away koppen og så et double wall papkrus hvor der er tilført et ekstra lag pap om det traditionelle papkrus så man ikke brænder fingere og kaffen bliver kold.

Ønskes der et miljøvenligt papkrus, har vi den helt rigtige løsning. vores 100 % bionedbrydelige papkrus, der er produceret af majsstivelse og dermed er kompostsbart og kan skaffes afvejen med det daglige miljøgrønne affald. Vi har valgt at få skriftlig dokumentation for dette og kan fremvise dokumentation, ved ønske.

Bemærk, at mange danske, som udenlandske papkrus leverandører tilegner det almindelige engangpapkrus til at være korrekt miljø genanvendligt og det således er kompostbart og kan smides ud med kontorets papir. Dette er absolut kke tilfældet.

Vores 2 basic papkopper, single wall og double wall er begge med PE på indersiden og borskaffes med det almindelige restaffald. PE er det materiale, der får et engangs papkrus til at være tæt.Vi har meget korte leveringstider, mellem 2 – 3 uger. Haster jeres levering ydeligere så tag en snak med os. Vi er ikke håbløse ordresluger der ikke tør, at sige nej, hvis en kort levering ikke kan lade sig gøre.

Vores producenter ligger inden for Europa og vi bruger dermed ikke risikofyldte producenter fra 3. lande.

Vi glæder os til at tage imod jeres opkald og vil gerne vise vores taknemmelighed, med et gratis design oplæg.